Моминско парти – Свежи идеи за Моминското Ви Парти

Стриптизьор – стандарт

Стриптизьор моминско парти

Стриптизьор моминско парти

Отивате в готин ресторант, след това с лимузина до някой известен клуб. Шофьорът на лимузината подава ръка на бъдещата булка и и казва „Госпожице Вашата кола Ви очаква“. След това всички в клуба – танци, леки мезенца, подбрани питиета… Започва да става горещо, градусът се вдига и накрая идва ТОЙ – Херкулес, но със скромно облекло, летен загар и омайващ поглед. Следва още по-горещи танци и…тва е за друга тема ;)

Стриптизьор – изненада

Стриптизьор моминско парти

Стриптизьор моминско парти

Вече сме приключили с ресторанта, лимузината ни закарва до клуба. Следват танци, мезета, шампанско…И ето задава се огромна торта на количка, отгоре гори една свещ – израз на последната свободна вечер.  Бъдещата булка духва свеща и отвътре изскача … шофьорчето, но вече без сако и шапка ;) Подава ръка на смаяната девойка и казва “Госпожице, докъде да Ви откарам?!“

 

 

Хавайски стил

Хавай Моминско Парти

Хавай Моминско Парти

Желателно е времето да е топло, запазвате заведение с лятна тераса, опъвате един голям транспарант с палми, море, залез. Най-отгоре написано – Моминско парти на … масите обсипани с цветя, от тавана висят герлянди. Две-три факли горят за по-жива атмосфера. Всички сте облечени с хавайки, харени ризки и задължително по чехли. Музиката – задължително реге, може малко салса. Мезетата – морски дарове, леки питиета и коктейли. А накрая – всички отивате на басейн в някой спа хотел!

 

 

Бонбонче

Булка Бонбонче

Булка Бонбонче

Бъдещата булка и приятелките й обикалят из нощни клубове и заведения и си пийват, но по-нетрадиционното е, че по дрехите на бъдещата булка има закачени бонбончета и всеки мъж във върпосните заведения може да си вземе „част“ от нея (бонбонче) за последно, защото после дамата се отдава на един -единствен . На сутринта броите с колко бонбончета сте се разделили ;)

 

Ретро

Ретро Моминско Парти

Ретро Моминско Парти

Всички момичета сте облечени в стил 60-те и вместо стриптизьор, си поръчвате учител по rock`n roll.
Той Ви учи на танци, след това завършвате партито в нощен клуб, където да проверите уменията си.
Хубава идея, стига булката да си пада по танците, а може учителят да е по салса или др., според вкусовете на булката и приятелките й … А може учителят да палав стриптезьор и да се окаже като онзи в сериала „Приятели“ на моминското парти на Фиби

 

 

Пижамено Парти

Пижамено Моминско Парти

Пижамено Моминско Парти

За булката направихме пижамено парти. Събрахме се момичетата, всяка си носеше пижама/нощница. За булката бяхме купили предварително. Всяка си носеше гримове, маски, разни неща за разкрасяване. Падна голямо цапане, лакиране… Имаше почерпка, но бяхме ограничени,защото бяхме няколко мами с бебета и нямаше как да се вихрим по заведения. Момчетата вързали очите на младоженеца, качили го в една кола и го завели на басейн. Заблуждавали го по пътя, за да не се усети къде го карат и накрая го бухнали в басейна, като малко преди това му махнали превръзката. После подобаваща почерпка…

Мисля,че идеята за група жени по пижами и нощници (като за булка са купили специално),с малко леки аперитиви и мезенца,малко женски приказки и лека музичка са достатъчни. Може и преди уречения час момичетата да идат на спа процедури и да завършат вечерта с пижаменото парти.

Купон на път

Купон на път

Купон на път

Бяхме около 10-12 луди девойки, взехме бъдещата булка от тях с лимо бъс, тя нямаше идея, когато се изсипахме пред тях, задигнахме я и запрашихме към Тампа (на около два часа от нас). Още на път за там започнахме с купона – една се беше погрижила за пиенето по пътя, друга за разните му там финтифлюшки – жартиери, фалшиво було, разни по-така аксесоари и т.н. Като пристигахме в Тампа лудяхме цяла нощ в едни барове – нещо като квартал само с барове и клубове, танцувахме, пихме, веселихме се и т.н., да не изборявам. Към 4-5 сутринта шофьорът ни взе и ни върна обратно. Всичко беше тип топ, много и хареса и на нея, и на нас.