Специално за своите клиенти, ние от Сватбена агенция “Event Surprises” създадохме уникалния пакет: „Романтични изненади”. Пакетът „Романтични изненади” е предназначен за нашите клиенти, които искат да изненадат любимият/мата, за тези, които са влюбени и искат да докажат любовта си на любимият/мата, но не знаят как. За онези, които имат щастлива връзка или брак, и искат да съхранят страстта и любовта с любимият човек. За тези, които усещат, че чувствата с тяхната половинка са охладнели, и не знаят как да запалят отново искрата помежду им. За онези, които са подарявали всичко на своята половинка и сега се чудят, с какво може да я/го изненадат. Пакетът „Романтични изненади” също е подходящ и за тези, които искат да подарят специален подарък на своят/а избранник/ца за специален повод – за Св. Валентин или за тяхната годишнина. Този пакет е подходящ, и за тези клиенти, които нямат време, защото имат много ангажименти. Ние ще организираме и реализираме изненадата до най-малката подробност. Така че, клиентът може да е спокоен и да се наслади на вълшебния миг, заедно с неговата половинка.
Когато човек обича, когато има до себе любим/а, тогава той иска да достави и да подари най-красивите подаръци, да направи най-красивите изненади на любимият човек. Онези изненади, които биха събудили и запалили любовта, страстта, романтиката и нежността, а точно това са: „Романтичните изненади”. Те са този подарък, който би стоплил душата и сърцето на вашият/шата избраник/ца, който би събудил в него/нея страстта и романтиката. Може би, вече сте я/го изненадвали,спомнете си за радостта, която му/й доставихте тогава. Нека тези спомени станат реалност пак! Но, този подарък може и да е за самите Вас. Ако сте романтична душа и искате да изживеете невероятни мигове с любимият/мата, и Вие сте избраникът, то Вие, може да споменете за нашият пакет на своя избраник/ца. Не забравяйте, че сигурно и тя/той иска да Ви подари това, което желаете и мечтаете, за Св. Валентин или просто, ей така, за да ви направи най-щастливият човек. Когато й/му кажете за нас, и какво искате за подарък – пакетът„Романтична изненада”, то ние с нея/него, ще сбъднем една ваша мечта. Не се притеснявайте, че няма да е изненада за вас. Напротив, така ще е организирано, че ще сте много хубаво изненадани. Изненада, която ще топли сърцата ви, но освен Вашето, то тя ще топли и сърцето и на твоята половинка, години за напред.
Още от древността, чак до наши времена, „Романтичните изненади”, са се използвали, но са се и трансформирали, Въпреки, миналото и трансформациите, те си остават уникален и специален начин, с който човек може, да докаже любовта си.
Романтиката е съвкупност от страст, желание, нежност, ласка, топлота, фантазия, сбъдната мечта. Тя е състояние и чувство, което би променило отношението на любимият човек към нас, с което бихме спечелили сърцето на избраника/ницата си. Ние, от “Event Surprises”, с тази си услуга: „Романтични изненади”, ще превърнем мечтата на Вашият/шата избраник/ница в реалност. Ако пък, не можете да измислите или не знаете какво точно да е романтичната идея, или пък нямата време, Вие сами, да организирате изненадата, то ние, от Парти агенция “Event Surprises”, ще Ви помогнем. Ще Ви дадем идеи, съобразени със стила, желанията и мечтите на вашата половинка. Освен това ще Ви спестим време, усилия и пари! Ще Ви помогнем, ще организираме и реализираме изненадата, като изпипаме всеки детайл.
Но, както споменах и по-горе, подаръкът „Романтични изненади”, не е подарък само за вашата половинка, или пък само за вас, той е подарък и за двама ви! Не забравяйте, че любовта и романтиката, не могат да съществуват само за един човек, те са за любената двойка – за двама!
Аз, Сватбен агент и събитиен мениджър Гергана Йорданова, и екипът на Сватбена и парти агенция ”Event Surprises” сме романтици по душа и сърце! Създавайки този Пакет”Романтични изненади” искам да помогна на клиентите – на всички Вас, да сте много щастливи! Да Ви помогна с наша помощ, да съхраните любовта и обичта помежду си!
Ако сте си мечтаете, да се събудите в легло от рози, заедно с вашата половинка и на сутринта да пиете шампанско и да ядете ягоди, или пък мечтаете да видите озареното от щастие лице на своя/своята любим/а, то тогава разгледайте нашите пакети:
Пакет „Романтични изненади – Нещо различно”
Пакет „Романтични изненади – Св. Валентин”
Пакет „Романтични изненади – Специално събитие”
Аз, Гергана Йорданова, като Сватбен агент и Събитен мениджър, заедно с моят екип от Сватбена агенция “Event Surprises”, работим индивидуално с всеки един клиент, спрямо неговите изисквания, вкусове, желания, мечти, стил и бюджет. За нас всеки клиент е уникален и специален.Затова и нашите пакетни предложения са създадени, на тази основа – на индивидуалността и уникалността.
Всеки един от горепосочените вариантите за пакети, са съобразени с индивидуалността на клиента!