Вие сте кума, която организира парти изненада на вашата приятелка – булката, или пък сте самата булка. Мечтаете си да организирате перфектното моминско парти, но не знаете как, а и сте работещи хора, нямате време.
Чудите от къде да подхванете организацията – от заведението, от менюто, от темата на партито. Избирате заведение, изведнъж ви хрумва, че искате да сте на друго място, чудите се, губите време, изнервяте се и накрая склонявате на първото място, което ви попадне пред полезрението. И все пак у Вас остава усещането, че това не е перфектното парти.
Има начин да го направите такова – наемете си организатор – събитиен мениджър. Знам, че сега се питате: „Е добре, но какво ще свърши, а пък и струва пари все пак?“
Да, прави сте ще трябва да му платите, все пак и вие взимате заплата, като си свършите работата, нали така?!
Но Вие искате перфектно парти, затова, ето и какво ще получите от събитийният мениджър, ако го наемете:
1. Той ще Ви даде полезни варианти за локация, може както да ви препоръча заведение, така и да ви даде идея за място на партито, съобразено с вкуса и стила Ви.
1. Ще ви помогне при избора на храни и напитки.
2. Ще Ви помогне при избора на украса и самото украсяване.
и
3. Ще Ви предложи интересни забавления по време на партито, като например стриптизьор, или пък други забавни игри.
4. Ще Ви помогне при избора на торта.
5. Ще изпипа всеки детайл, както по организацията, така и в деня и по време на партито,подробности като фойерверки за торта, кубчета лед със специална форма за моминско парти, и още много други детайли.
6. Ще изготви сценарий на партито – с него вие ще знаете и ще сте подготвени за програмата и последователността на партито.
7. Ще координира работата с доставчиците, така че да не се притеснявате, дали е дошла тортата, дали всичко е украсено, да не гледате непрекъснато по време на партито, сервитьорката кога ще дойде, за да поръчате напитките и храната.
8. Ще ви помогне при избора на подарък за булката, ако сте кума, или пък ако сте гостенка на партито, но нямате идея какво да подарите.
И, ако сега се чудите къде да го намерите: приятно ми е – казвам се Гергана Йорданова, и съм събитиен мениджър. Ако ме наемете ще получите всичко това, което описах по-горе. Аз и моят екип от Сватбена агенция „Event Surprises“ ще реализираме Вашето Перфектно парти.

А една от най-важните задачи, които имате вие, е да дойдете и да се веселите заедно с гостите, и да се наслаждавате на всеки един миг от партито.
За мен и моят екип, ще е удоволствие и чест, да ни се доверите,и да ни изберете за организатори на Вашето Перфектно моминско парти!!!