Ергенското парти със сигурност е едно от най-важните и запомнящи се (в повечето случаи) моменти от живота на всеки млад мъж. Event Surprises Ви предлага Организиране на Вашето Щуро Ергенското парти.

Организиране на Щуро Ергенско Парти

Организиране на Щуро Ергенско Парти

Преди да се „бракувате“ или по меко казано – „ожените“, бъдещият младоженец е готов да се позабавлява като за последно. Сигурно сте гледали вече известният филм „Последният ергенски запой“ и вече се досещате какви уникални мисли и идеи може да роди развинтеният мъжкият ум в тази сакрална за него вечер.

Най често ергенските партита протичат по тривиалната схема: як запой, няколко стриптийзьорки, пак запой и у дома. Следва минимум двудневен махмурлук, а спомените (ако ги има) не са по-различни от стандартна вечер по мъжки.

Понякога бъдещите младоженци канят и половинките си на собствените си ергенски партита, или защото са прекалено влюбени, или защото жените им вече ги държат под чехъл и не искат излишни сцени на ревност и семейни скандали преди сватбата. Нали после имат цял живот да бъдат заедно, както за добро, така и за лошо.

И така, ако вече сте паднали на колене пред Вашата любима и сте получили дългоочакваното“ДА“ и съвсем скоро наближава да сложите брачна халка на пръста си, добре е да спазите традицията и да си направете едно незабравимо, щуро ергенско парти.

За организирането на перфектно и Щуро Ергенско Парти трябва да спазите определени изисквания. Ето забранените неща:

  1.  Не канете бъдещата си съпруга или някой от семейството ѝ
  2. Не очаквайте да получите пари на партито
  3. Не намесвайте животни
  4. Не си правете групови татуировки
  5. Не ходете в Студентски град или на казино
  6. Не пишете на гаджетата си и на бившите си
  7. Без снимков материал
  8. Не правете обикновените неща

Повече за тях ще прочетете в следващата статия