Щанд на Сватбена агенция Event SurprisesЗдравейте, Скъпи младоженци!!!
Искам да споделя с Вас, че през месец януари, Сватбена агенция Event Surprises,  участва като  изложител на Изложението „Balkanica Wedding Expo“..

Скъпи младоженци, ако сте били на изложението, сигурно сте се запознали с мен- Сватбен агент Гергана Йорданова, и сигурно сте посетили нашият щанд –  на Сватбена агенция Event Surprises. Нашият щанд беше украсен в лилаво, както и беше аранжиран с аксесоари, така важни за Вашата Сватба. Ние представихме оригинални ръчно изработени покани, тейбъл картички, уникални подаръци за гостите, красиви пръстени за салфетки, така и  украса за маса. Всичко на нашият щанд беше съобразено, както с модните тенденции за този сватбен сезон, така и беше съобразено, и моя вкус и представи като сватбен агент. На изложението имаше много младоженци, които питаха: „Кой определя модните тенденции“, както и тогава, и сега ще Ви отговоря на този въпрос: „В Сватбеният брани, както и в повечето браншове, тенденциите се определят от дизайнери и декоратори в Сащ и Западна Европа“. За тези от Вас, които се интересуват и искат да научат повече за модните тенденции, през сезон 2012,  четете моя  блог и сайта на Сватбена агенция Event Surprises (www.weddingbg.net/blog.weddingbg.net).
Щанд на Сватбена агенция Event Surprises
Аз, Гергана Йорданова, като сватбен агент, и Управител на Сватбена агенция „Event Surprises“, както и колегите от бранша, които също бяха изложители на изложението, успяхме да представим част от услугите, които може да ви предложим, както и  да ви помогнем и посъветваме – Вас, младоженците, за което много се радвам. На изложението се запознах с много младоженци, но и с колеги, които са в нашият бранш, за което  им благодаря!

Мили младоженци, надявам се да сме Ви помогнали, посещавайки изложението. Благодаря Ви, че посетихте Изложение „Balkanica Wedding evpo“ и щанда на Сватбена агенция „Event Surprises“. Надяваме се да ни се доверите, и да изживеем заедно всеки един миг от организацията на Вашата Сватба, ще се радваме да видим усмивките на лицата ви след Сватбения ден. Благодаря на Организаторите на изложението, от списание Сватба, не на последно място благодаря, и на фотографите на изложението, които направиха тези прекрасни снимки!!!